Zahradecký ročník 2011

06.05.2012 21:16

                                    

                                   - Ze společnosti -                                    

 

                                         Zemřeli:

                           Pohřební služba Milevsko

2.9.  Marie Kratochvílová (1930) Zahrádka

 

                                        Vzpomínky

  • Dne 26.října uplynulo deset let od tragické smrti našich nejdražších Vlastimila Vlny,dcery Lindy a syna Matěje.

 

  • Dne 14.října uplynuly dva roky od úmrtí pana Karla Pecky

         ze Zahrádky.

 

  • Dne 21.listopadu uplynulo 18 let, kdy nás opustil náš milovaný

manžel,tatínek a dědeček pan Vladimír Hejduk ze Zahrádky.

    

                                Club U Ládína

 

Dne 23. září 2011 byl otevřen klub u Ládina v obci Zahrádka.

V klubu se nám představil v plném pracovním nasazení náš nový hostinský-Láďa Marek. Hospoda praskala ve švech. Bylo úplně natřískáno. Úroveň sortimentu,bsluhy a prostředí šlo natolik nahoru, že nám může spousta lidí závidět. Do hospody se vrátila i   Buderovic kapela.                                     Club U Ládína

                                  - Akce -

Degustace vína - Dne 27. října 2011 proběhla degustace vína z vinařství Bzenec , vinné sklepy JUDr. Blanky Ďurinové. Degustaci předvedl pan Robert s manželkou. Klub byl krásně nachystaný, Láďa uvařil výborný zvěřinový guláš. Ochutnávka byla úžasná, víno ještě úžasnější.

Ochutnávka Svatomartinského vína - Dne 11.11.2011 v 11 hod. jsme ochutnávali Svatomartinské víno. Nechyběla martinská husička i martinské koláčky.

Mikulášská a čertovská noc - Dne 3. prosince 2011 pořádal klub za pomocí obecního úřadu v Kostelci nad Vltavou pro děti mikulášskou nadílku. Všem zazpíval Kosteláček a Budeři. Některé děti přišly v maskách a každé dítě po zarecitování básničky obdrželo mikulášskou nadílku.

Večer se v klubu konal čertovský rej. Klub opět praskal ve švech, téměř všichni byli v čertovských maskách. Přišel i anděl, čert v myslivecké kamizole, okřídlení muzikanti a jedna odvážna čertice "nahoře bez". Opravdu vydařená čertovská noc.

Hudební večer - V pátek 9. prosince 2011 navštívil klub kamarád Ládi z Českých Budějovice, který zahrál písničky od starých vykopávek (Olmerovou), přes Olympiky a klasickou country až po dnešní písničky. Všichni zpívali a někteří i tančili.

Silvestr 2011 - Silvestr 2011 byl pojatý v maskách, které měli téměř všichni členové klubu. Každá maska byla originál a moc to všem slušelo. Během bujarého večera byla velmi komická vložka - stříkání sprejů (tkaniček), které létaly vzduchem i na obličeje.

                                                                        

 

Zpět